Étlap

Allergének

1 – GLUTÉNT TARTALMAZÓ GABONAFÉLÉK (Gluten) 2 – RÁKFÉLÉK ÉS AZ AZOKBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (shellfish) 3 – TOJÁS ÉS TOJÁSBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (egg) 4 – HALAK ÉS AZ AZOKBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (fish) 5 – MOGYORÓFÉLÉK ÉS AZ AZOKBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (nuts) 6 – SZÓJABAB ÉS AZ AZOKBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (soybean) 7 – TEJ ÉS TEJTERMÉKEK (milk) 8 – DIÓFÉLÉK (walnut) 9 – ZELLER ÉS AZ ABBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (celery) 10 – MUSTÁR ÉS AZ ABBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (mustard) 11 – SZEZÁMMAG ÉS AZ ABBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (sesame) 12 – KÉN-DIOXID ÉS SZULFITOK(sulfur dioxid and sulphite) 13 – CSILLAGFÜRT ÉS AZ ABBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (lupine) 14 – PUHATESTŰEK ÉS AZ AZOKBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK (molluscs)

Scroll Up
error: Content is protected !!

Ez egy megvásárolható kulcsrakész weboldal, a benne található információk nem valósak, kizárólag a weboldal működését hivatottak bemutatni. Ha szeretnéd megvásárolni, kattints a megrendelem gombra, vagy kérj további információt.